Categories
News

STVARNI LJUDI. STVARNI ŽIVOT. STVARNI REZULTATI.

Bez obzira na godinu u kojoj ste rođeni, tehnologija suvremenog života učinila je od nas jedinstveniju generaciju nego što smo kao čovječanstvo ikad bili: generaciju virtualnih ljudi. Novac koji to nije, prijatelji koje niti ne poznajemo, filmovi i fotografije za koje je teško procijeniti jesu li autentični ili obrađeni nekom novom grafičko kompjuterskom tehnologijom. Nikada više povezaniji, a u isto vrijeme nikada više udaljeniji jedni od drugih…

OrlandoFit potiče ljudskost

Iako prilagođena vremenu u kojem živimo, OrlandoFit filozofija ipak ima drugačije temelje, one koji naglašavaju ljudskost u svojoj esenciji: nesavršenu, iskrenu, neobrađenu… Upravo zbog toga, u 2018. godini želimo svima dati više čovječnosti. Onakve kakva ona uistinu jest. Želimo ispričati priču STVARNIH LJUDI. Želimo predstaviti STVARNI ŽIVOT i pokazati STVARNE REZULTATE.

10 pojedinaca. Potpuno drugačijih, s različitim dnevnim zadacima i obvezama. Odlučili su u svoje živote unijeti rutinu vježbanja. Iz potpuno različitih motiva. Ojačati. Smršavjeti. Izbaciti stres. Družiti se s ljudima. Izgledati lijepo za naredno ljeto. Pobjeđivati. Preventirati. Oporaviti se od ozljede…10 pojedinaca. 10 životnih priča. Bez cenzure. 10 stvarnih ljudi. 10 stvarnh života. 10 stvarnih rezultata.

Kad vježbanje postane strast

Bastian Neuger, mladi project manager koji dolazi iz Njemačke, već neko vrijeme redoviti je član OrlandoFit gym-a. Svoju strast i ispušni ventil nakon višesatnog sjedenja u uredu pronašao je upravo u Crossift-u. Pogledajte video i poslušajte njegovu priču jer, kako Bastian kaže: “Nije bitno čime se baviš, pronađi svoju strast i ustraj u tome.”, a mi se slažemo i pozivamo vas da nam se pridružite na tom putu.

[arve url=”https://youtu.be/hEWR30tAH3Q”]

Pratite nas na društvenim mrežama, pronađte svoju inspiraciju i neka vaša životna priča bude vaš osobni motivator za promjenu životnih navika i poticaj za vježbanjem.

Vaš OrlandoFit tim