Categories
News

Treniraj uz Multisport karticu u svim OrlandoFit fitness centrima

Novi trend korištenja Multisport kartica pruža Vam mogućnost da budete zdravi i aktivni uz najbolje pružatelje fitness usluga.

Korisnici Multisport kartice dobrodošli su u OrlandoFit fitness centre:

Fitness Kaptol | Green Gold Gym | Fitness Branimir.

U suradnji sa Benefit systems omogućili smo korištenje svih naših sadržaja u skladu s našim pravilnikom. Na više od 4000 m2 Multisport korisnici mogu koristiti: gym zonu, saunu, najsuvremenije trenažere, crossfit zonu i sve grupne programe.

Prvi put u našem fitnessu?

Za trening Vam je potrebna Multisport kartica i sportska oprema. Proteinske shakeove i pločice, kavu, čaj i ostala pića možete uzeti na šanku. Ručnik možete ponijeti svoj ili iznajmiti kod nas.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati:
sales@orlandofit.hr / info@orlandofit.hr

ili nazovite recepciju
Fitness Kaptol: +385 1 3861 890
Fitness Branimir: +385 1 6250 005
Green Gold Gym: +385 1 6465 200

Više o MULTISPORT programu pročitajte ovdje

Urban. Active. OrlandoFit

MultiSport je proizvod kojim se svi zaposleni motiviraju na zdrav i aktivan život kroz pogodnosti koje im omogućavaju korištenje različitih sportskih sadržaja na području cijele Hrvatske. MultiSport kartica temelji se na mjesečnoj pretplati i korisnicima omogućava korištenje bilo kojeg objekta koji se nalazi u MultiSport mreži Partnera u Republici Hrvatskoj.

Korisnici Multisport kartice su dobrodošli u sva tri OrlandoFit Fitness centra s pristupom svim sadržajima i uslugama u skladu s našim pravilnikom
Svakodnevno su Vam na raspolaganju dežurni instruktori fitnessa kojima se može i treba obratiti kada god za to postoji potreba. Instruktori su prepoznatljivi po službenim radnim majicama u crvenoj boji i logom OrlandoFit brenda. OrlandoFit fitness centri opremljeni su brojnim modelima fitness opreme koji pružaju drugačije i kvalitetnije fitness iskustvo. Svakako je dobro obratiti se trenerima za savjet i zatražiti smjernice oko načina korištenja istih.

Da bi se osiguralo mjesto na grupnim fitness programima najbolje je napraviti brzu rezervaciju za željeni termin putem OFG Client portala ili OrlandoFit mobilne aplikacije (koju je moguće skinuti preko I Store-a i/ili Play Store-a). Za registraciju je potrebna važeća mail adresa unešena u upisni obrazac. Nakon aktivacije profila samostalno se može rezervirati bilo koji grupni program, uz zamolbu da se istim kanalom otkaže trening ukoliko se na isti neće doći, najmanje dva sata prije početka istoga.

Prilikom posjete potrebno je predočiti svoju MultiSport karticu i identifikacijski dokument sa slikom. Prilikom prve posjete sportskom objektu Multisport korisnici obvezni su potpisati Pristupnicu sportskom objektu.