Categories
Iz medija News Orlandov kutak

Uhvatite svoj popust u novootvorenom Orlando Green Gold Fit centru

Uhvatite svoj popust u novootvorenom Orlando Green Gold Fit centru i vježbajte uz neograničen broj dolazaka!

OTKAKO je početkom ovog tjedna otvoren Orlando Green Gold Gym već nudi više nego što bi itko mogao očekivati.

To je drugi fitnes centar iz grupacije Orlando Fit koji je otvoren u Zagrebu, a smješten je u sklopu Green Gold Centra na Radničkoj cesti 52.

Centar je otvoren na ukupnoj površini od čak 1.600 četvornih metara, a prostorna organizacija centra, broj trenažnih mjesta i različiti koncepti osiguravaju mogućnost vježbanja i do 350 vježbača istovremeno.

Prostor nudi sedam glavnih zona za vježbanje – Funkcionalni dio; Plate loaded zona, Reebok Rig s Octane Elliptical lateralima, trenažnu zonu za izolirane vježbe, cardio zonu s popularnim Concept 2 Rooverima, dvoranu za grupne programe i apsolutni novitet na našem tržištu – dvoranu za cycling, odnosno Virtual Indoor Cycling u kojoj će se zainteresirani moći svakih sat vremena priključiti treningu uz virtualne projekcije zbog kojih ćete imati dojam kao da se vozite usred nekih od najpopularniji lokacija na svijetu.

Centar je zapravo pun noviteta koji će sigurno privući veliki broj vježbača jer se radi o najsuvremenijim spravama koje se trenutno mogu naći na tržištu.

U centru radi šest profesionalnih trenera, svi odreda školovani kineziolozi, a osim vježbanja – individualnog ili organiziranog – u centru nude i druge usluge kao što je izrada specijaliziranih programa vježbanja, izrada preventivnih zdravstvenih planova, oblikovanje motivacijskih programa te profesionalna provedba rehabilitacije kroz kineziterapiju.

Ako vam sve ovo zvuči odlično, provjerite i druge detalje vezane uz ovaj ekskluzivan fitnes centar, a njihov tim nudi vam još nešto – svi članovi imaju mogućnost dobiti Day Gold Card kojim mogu ostvariti neograničen broj dolazaka svaki dan do 16 sati, u iznosu od 250 kuna mjesečno uz ugovor na 12 mjeseci s kojim dobivate jedan ekstra mjesec gratis.

Centar radi svaki dan 6 do 22 sati, subotom od 8.30 do 20.30, a nedjeljom od 15.30 do 20.30.

Više informacija o pogodnostima i ponudi za članove možete pronaći na Orlandofit.hr.

Orlandov tim jedva čeka da im se pridružite!

Objavljeno na Index.hr