Categories
News

UVJERILI STE SE U NAŠU POZITIVNU ENERGIJU? STEKLI SMO VAŠE POVJERENJE?

Nakon što smo napravili «facelifting» svlačionica, opremili fitness s još dvije nove MATRIX trake za trčanje, QUINCY funkcionalnim rackom i OCTANE FITNESS LATERAL X eliptikalom, došlo je vrijeme da vam ponudimo uštedu od više od 1.500,00 kuna na godišnjoj razini! I uz to, dodatno vam poklonimo dvije masaže cijelog tijela, dva mjeseca pauze, 2 funkcionalna mjerenja, 12 besplatnih treninga za tvoje prijatelje ili obitelj!!!

 

Ne, ovo nije «navlakuša» na lihvarski ugovor. Ovo je studiozno formirana ponuda kojom možete uštedjeti više od 1.500,00 kuna godišnje!

Kako i zašto? Budite «open mind» i prilikom svog sljedećeg dolaska u fitness, dogovorite sastanak s predstavnikom naše tvrtke, Petrom (099/44504249), Kristinom (099/6450424 ili Orlandom (098/450424) koji će vam u konciznih i konkretnih 5 minuta predstaviti nove opcije godišnjih članarina!

Kratka priča: U cijelom svijetu, godišnja članarina je gotovo jedini način učlanjenja u fitness centar. U slučaju odustajanja ili prekida iste, klijent često mora ne samo platiti ugovoreno do kraja, već u brojnim slučajevima, dodatno plaća i penale… I, iako na prvu ovako nešto zvuči neobično, iz perspektive managementa fitnessa, stvar je vrlo logična: fitness centar, da bi kvalitetno funkcionirao kroz cijelu godinu, i da bi svojim klijentima uvijek mogao osigurati vrhunsku uslugu, mora imati projekcije prihoda. Na žalost, iste je nemoguće predvidjeti na osnovi mjesečnih članarina… U konkretnoj situaciji našeg fitnessa, situacija je sljedeća:

  1. da bi se postigao konkretan rezultat i napredak, trening bi trebao biti kontinuiran barem kroz godinu dana
  2. dinamika treninga bi trebala biti minimalno 3 do 4 puta tjedno
  3. ventilacija i klimatizacija prostora je jednaka kroz cijelu godinu: ciljanih 21 do 23 stupnja celzijevih vam osigurava ugodnu temperaturu i dotok zraka jednako, bez obzira da li je vanjska temperatura -10 ili + 35…. tijekom vrućih ljetnih mjeseci, temperatura u našem fitnessu je daleko zdravija i ugodnija nego vani
  4. Orlando Fitness Grupa ima stalno zaposlene stručnjake, kineziologe, koji su na raspolaganju tijekom cijele godine
  5. Fitness centar je otvoren u punom radnom vremenu tijekom cijele godine
  6. Grupni fitness programi su otvoreni tijekom cijele godine, a broj aktivnih grupa tijekom ljeta u najvećoj mjeri ovisi, i ovisio bi o broju aktivnih godišnjih članarina.. više članova, više grupa
  7. Fitness oprema je vrhunske kvalitete, kvarova opreme gotovo i nema, a u slučaju istog, oprema se servisira ili zamjeni unutar nekoliko dana
  8. Obveze prema najmodavcu (Centru Kaptol) postoje tijekom cijele godine

itd.

S većim, ili isključivim brojem članova koji imaju godišnju članarinu, svaki,pa tako i naš fitness centar, mogao bi svojim članovima osigurati još bolju, kvalitetniju i suvisliju uslugu… jer mi smo tu za VAS!