Categories
News

VALENTINOVO? Hm… BOLJE REČENO 25 % POPUSTA NA LJUBAV

Zašto prema nekome koga toliko jako volite biti iznimno dobar baš na taj jedan dan, i zašto samo jedan dan? Godinama slušamo rasprave onih koji štuju i brane Valentinovo i onih koji misle da su dovoljno voljeni 365 dana u godini i da cvijet na 14. veljače nije i ne smije imati veću vrijednost od cvijeta u bilo koji drugi dan.

Kako je nama želja zadovoljiti i jedne i druge pripremili smo Vam posebnu akciju/paket kojim ćete moći dodatno razveseliti voljenu osobu baš na sam dan  Valentinova, ali će u samom poklonu u moći uživati najmanje mjesec dana, a u rezultatima i duže..

VALENTINOVO? Hm... BOLJE REČENO 25 % POPUSTA NA LJUBAV
VALENTINOVO? Hm... BOLJE REČENO 25 % POPUSTA NA LJUBAV

Bili zaljubljeni ili ne, voljeni ili manje, lijepo je nekome pokloniti  zdravlje, i biti darivan sa zdravljem. Stoga ne oklijevajte ni trenutka, dođite već danas i osobi koju volite osigurajte mjesto u našem fitness centru kupnjom mjesečne članarine programa po izboru uz POPUST OD 25 % na ljubav, a pri tome zadoboljavajući sve slijedeće situacije:

  • POKLON BON možete kupiti bilo kojoj voljenoj osobi osim samome sebi 🙂
  • Da biste ostvarili pravo na kupnju POKLON BONA ne morate biti naš aktivni i punopravni član (iako ukoliko se učlanite prilikom kupnje POKLON BONA ostvarujete popust od 10 % na sebe)
  • Popust se ne može ostvariti na cijene usluga i sadržaja koji su već sa uračunatim popustom, niti na usluge individualnih/osobnih treninga
  • Kupnju POKLON BONA sa odobrenim popustom možete ostvariti između 01.02.2011 i 14.02.2011

Iznenadite svoje najmilije i  dovedite ih na mjesto koje će im poboljšati kvalitetu života, dovedite ih u OrlandoFit Fitness Kaptol.