Categories
News

VEEELIKE BOŽIĆNE I NOVOGODIŠNJE AKCIJE!

Dragi naši članovi, kao i prethodnih godina, tako i na kraju ove, osmislili smo i oblikovali  pakete i akcije kojima želimo razveseliti Vas i Vaše najbliže, nagraditi Vas za dosadašnji trud ili potaknuti na „nove i zdrave“ novogodišnje odluke!

 

1.      Mjesečna članarina već od 241,00 kuna je sigurna, dugoročna i najbolja novogodišnja odluka….

Od mjeseca prosinca 2013. godine u suradnji s Zagrebačkom bankom pripremili smo Vam GODIŠNJE članarine na obročnu otplatu bez kamata i naknada na 12 rata putem Master i Maestro kartica.

Sve što trebate napraviti je odabrati vrstu godišnje članarine i započeti svoju 12 mjesečnu avanturu! ALI TO NIJE SVE! MJESEC JE DARIVANJA! Stoga, ako odabranu godišnju članarinu uplatite do kraja prosinca 2013. godine, MI VAM POKLANJAMO JOŠ JEDAN MJESEC BESPLATNOG VJEŽBANJA!!!

  • GOLD CARD  12 rata x 316,66 kn plus MJESEC DANA GRATIS
  • SILVER CARD 12 rata x 258,33 kn plus MJESEC DANA GRATIS
  • WHITE CARD 12 rata x 241,66 kn plus MJESEC DANA GRATIS

 2.      ZLATNIH i NEOGRANIČENIH 365 dana u godini – vježbajte za samo 10 kn!!!

Jednokratnom uplatom GOLD CARD godišnje članarine (gotovinom ili karticom bilo koje banke) u iznosu od 3.650,00 kuna vježbajte neograničeno 365 dana!!!

ALI NI OVDJE TO NIJE SVE! MJESEC JE DARIVANJA! Stoga, ako GOLD CARD godišnju članarinu uplatite do kraja prosinca 2013. godine, MI VAM POKLANJAMO JOŠ JEDAN MJESEC BESPLATNOG VJEŽBANJA!!!

Ova akcija je primjenjiva i na naše druge dvije godišnje članarine, ali samo tijekom prosinca, i tada podrazumijeva dodatno besplatnih mjesec dana vježbanja

  • SILVER CARD  jednokratna godišnja uplata u iznosu od 2.950,00 kuna
  • WHITE CARD  jednokratna godišnja uplata u iznosu od 2.750,00 kuna

Ne zaboravite i na mogućnost kupnje VAUČERA Orlando Fitness Grupe, kao iznimno kvalitetnog i vrijednog znaka pažnje za vaše prijatelje, poslovne partnere ili obitelj. Za više informacija obratite se na recepciji fitnessa…

Čestit Božić i sretna i uspješna Nova 2014!