Categories
News

VIDEO: Fantele protiv Sinkovića pod budnim okom trenera Basića u OrlandoFit fitness centru!

Saznaj kako izgleda susret najuspješnije braće u Hrvatskoj i nevjerojatnog Petra Brune Basića u OrlandoFit fitness centru!

Odlazak u gym? Ništa novo. No, kako to izgleda kad se na istom treningu nađu Petar Bruno Basić u ulozi trenera, a s druge strane Martin i Valent Sinković protiv Šime Fantele koji u ovom dvoboju radi duplo – za sebe i brata Mihovila?

BRO VS BRO © MARJAN RADOVIĆ

Ova dva para braće jedni su od najboljih hrvatskih sportaša te ujedno i osvajači titula svjetskih prvaka. Valent i Martin Sinković potvrdili su već da su nedodirljivi vladari svijeta u veslanju, dok su Šime i Mihovil Fantela, sjajni jedriličari klase 49er koji su na Svjetskom prvenstvu u Aarhusu 2018. dobili neosporiv dokaz da su najbolji na svijetu!

BRO VS BRO © MARJAN RADOVIĆ

Zajedničko: odlazak na Olimpijske igre u Tokijo
A trener? Petar Bruno Basić – čovjek stroj koji može napraviti preko 1000 sklekova u nešto više od pola sata, ili još bolje, više sklekova od Martina i Valenta Sinkovića te Šime Fantele – zajedno! Inače, Petar je fitness trener i pobjednik četvrte sezone “Supertalenta”, ali i noćna mora ekipi na treningu.

BRO VS BRO © MARJAN RADOVIĆ

No, što nije zajedničko ovom paru braće? Mogu li Sinkovići održati ravnotežu poput Fantele, može li Šime odraditi ergometar poput Sinkovića, a tko od njih može napraviti sklekove poput Basića?