Categories
News

VIRTUAL INDOOR CYCLING @OrlandoFit Green Gold Gym

VIRTUAL INDOOR CYCLING je grupni trening na statičkim biciklima u trajanju od 30 – 60 minuta, koji se održava u specijaliziranom Cycling studiju, opremljenim sa 14 najsuvremenijih IC6 Tomahawk bicikala, uz vrhunsko ozvučenje i specijalne efekte. Virtual Cycling je trening bez prisustva «živog» instruktora, već se virtualni trener prikazuje na velikom ekranu pred vježbačima. Virtual Cycling je kombinacija bogatih vizualnih i zvučnih efekata, koji vježbačima stvara senzacialno iskustvo i doživljaj virtualnog svijeta koji postaje stvarnost.

Virtual-Indoor-Cycling-02NOVI ŽIVOTNI TRENDOVI STVARAJU SUVREMENE NAČINE VJEŽBANJA

Za one koji kroz drugačije iskustvo i slobodu odabira termina treninga žele steći kondiciju i odlične rezultate u kratkom vremenu… jer ubrzan život traži drugačije treninge i raspored kojem se možete prilagoditi… INDOOR VIRTUAL CYCLING 15 x dnevno po 55 minuta, svaki dan! No excuses anymore!

Virtualni trening simulira vožnju vanjskog bicikla te uključuje upravo pokrete koji se koriste u takvoj vožnji. Jednostavan i učinkovit trening je kombinacija masterclass programa vođen od strane najboljih svijetskih instruktora, baziran na principima profesionalnog biciklističkog treninga, s namjerom da i rekreativna populacija dobije informacije koje su inače dostupne samo vrhunskim sportašima.

Virtual-Indoor-Cycling-03

VRTUAL INDOOR CYCLING je grupni oblik treninga prilagođenom svakom pojedincu budući da si svaki vježbač može prilagoditi intenzitet u skladu sa svojim sposobnostima. Isto tako pogodan je za sve osobe, bez obzira na spol, dobne skupine, sposobnost i spremnost vježbača.

Cilj ovog programa je približiti principe treninga na zabavan i motivacijski način. Jednostavan je i ne zahtjeva izuzetnu koordinaciju, zbog čega je omiljen kod oba spola i prikladan je za svaku populaciju. INDOOR ZCYCLING bicikl je jedan od najboljih fitness trenažera te se preporučuje svima koji traže siguran, učinkovit, ugodan i zanimljiv kardio trening.

Virtual-Indoor-Cycling-04

Ovaj izuzetno dinamičan i originalan program omogućava svakom pojedincu da ostvari svoje fitness ciljeve. Bez kompliciranih pokreta za učenje, uz motivirajuću grupu, vrhunske virtualne instruktore, light i glazbu koja jednostavno tjera noge da okreću pedale – na Virtual Indoor Cyclingu ćete se odlično provoditi, a istovremeno dovesti svoje tijelo u sjajnu formu.

Posebnost samog treninga je i u biciklima: IC6 je najbolji i najkvalitetniji INDOOR CYCLING bicikl na svjetskom tržištu, koji je između ostalog osvojio i prestižnu REDDOT nagradu za dizajn!

Virtual-Indoor-Cycling-05

Biomehanički, tehnički, ergonomski, funkcionalno i estetski jednostavno SAVRŠEN, a kada svemu tome pridodate i potpuno revolucionarno WattRate® TFT računalo, onda savršenstvo ima novo ime: IC6.

WattRate® TFT računalo ima samo-napajajući ekran u boji, s potpuno integriranim TFT LED zaslonom. Pametno dizajnirano kućište štiti od vanjskih oštećenaj i prodora vode, a snažni LED ekran, jakom, bogatom bojom jasno pokazuje status vježbača i s velike udaljenosti i širokih kutova, jer ovisno o zoni (koju definira srčana frekvencija) u kojoj se vježbač nalazi ekran svjetli drugom bojom… REVOLUCIJA!

Virtual-Indoor-Cycling-06 Virtual-Indoor-Cycling-07 Virtual-Indoor-Cycling-08