Categories
News

Znanstveni pristup prehrani od sada u OrlandoFit-u

Već i vrapci na grani znaju da redovita tjelesna aktivnost utječe na naše fiizčko i mentalno zdravlje i da je neophodna kako bismo što dulje ostali zdravi, mladi i pozitivni iznutra i izvana. Međutim, da bismo ostvarili svoje ciljeve vezane uz zdravstveni fitness veliku ulogu igra PREHRANA.

Često zbog stila života ali i nedovoljno znanja o prehrani, unatoč fizičkim naporima u gymu ne uspijevamo postići ono što smo si zacrtali. Zato je vaš OrlandoFit team odlučio otići korak dalje i svim članovima ponuditi usluge planiranja i programiranja prehrane od strane stručne osobe s višegodišnjim iskustvom te nevjerojatno širokim znanjem i obrazovanjem iz područja nutricionizma.

Hrvatski prehrambeni guru s inozemnom adresom

Ovom prilikom ponosni smo vam predstaviti našeg novog partnera mag.nutr. Bojana Stojnića. Bojan je magistar nutricionizma, diplomirao na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Trenutno radi na doktoratu iz područja Nutrigenomike i Personalizirane prehrane u Španjolskoj. Bivši je predsjednik udruge Hrvatski zbor nutricionista te vlasnik portala nutricionizam.hr. Pobornik je korištenja znanstvene metode u razumijevanju i objašnjavanju prehrane te protivnik prehrambenih ideologija i opsesivnog opterećivanja prehranom.

Nutricionističke usluge od sada i u OrlandoFit-u 

Svim našim članovima jednom mjesečno nudit ćemo besplatno nutricionističko savjetovanje te 10% popusta na sve nutricionističke usluge. U listopadu će se održati veliko predavanje iz područja prehrane u našem Green Gold gymu. O detaljima predavanje više informacija uskoro 🙂

Nutricionist ti uvelike može pomoći ne samo pokazati kako uspješno izgubiti/dobiti kilograme, već i kako nakon gubitka/dobitka zadržati željenu kilažu, te kako razviti zdrav odnos prema hrani.

Baš kao i treneri! Kreni na vrijeme u ostvarenje svojih ciljeva, mi smo tu da vam pružimo stručnu podršku u svim segmentima.

GET FIT FOR LIFE NOT JUST FOR SUMMER.

Vaš OrlandoFit Team